CASSANDRA 4

Share
HTML-code
  • Published: 14 November 2019
  • Dapatkan Charms di :

    Whatsapp Charms : https://pmcharms.wasap.my

    Follow FB Charms : http://www.facebook.com/charmscosmeti...

    Follow IG Charms : http://instagram.com/charmscosmeticsk...

    Subscribe Youtube Charms : http://youtube.com/charmscosmeticskin...
    .
    Jangan lupa follow IG MrKokom: http://instagram.com/MrKokom
  • Entertainment Entertainment

Comments • 1 718

  • MrKokom
    MrKokom   4 weeks back

    Guys, kalau korang nak tips untuk menjadi seorang YouTuber yg berjaya..
    Jangan lupa follow Telegram MrKokom..
    👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://t.me/MrKokom

  • ZUKAIRI ZUHAIRI
    ZUKAIRI ZUHAIRI  1 hours back

    Bila nak keluar cerita baru kokom

    • Farid Baharim
      Farid Baharim  7 hours back

      Slow sgt cerita dia

      • Shuib
        Shuib  1 days back

        Part serius dkt tangga, mcm beto qushairy skit. Btw Casandra tu cute 😂😆

        • Zainal Ronaldo
          Zainal Ronaldo  2 days back

          Tapi kan kawan dea lawa jugak.. ape salah nye try kawan deaaa. Ehekss

          • Alyssa Amanda
            Alyssa Amanda  2 days back

            Cameliaaa laa

            • Abdullah Shalihin
              Abdullah Shalihin  2 days back

              Halusinasi sambungan mana ?

              • nurmazulyana jamal120196

                X pernah mngecewakan storyline dia

                • Dang Anum Qaseh
                  Dang Anum Qaseh  3 days back

                  Nak

                  • Amirul Solehin
                    Amirul Solehin  3 days back

                    cassandra cantik 😍

                    • pornchai ภแธุรกิจ

                      https://youtu.be/5lfHmoP_QKE

                      • afirdausrukman firdaus

                        Power bro cerita kamu

                        • FireMan YT Minecraft Indonesia

                          Bang kasi terjemahan bahasa Indonesia dong biar aku bisa ngerti bahasa malaysia

                          • Abdullah Yasin
                            Abdullah Yasin  5 days back

                            bosan

                            • Ainulmar123 Marnazri
                              Ainulmar123 Marnazri  5 days back

                              Ainulmar123 marnazri chnel aku

                              • Ainulmar123 Marnazri
                                Ainulmar123 Marnazri  5 days back

                                Tolong langgan chnel aku

                                • Nazif Salim
                                  Nazif Salim  5 days back

                                  Sadisnya ,...

                                  • haziq danial
                                    haziq danial  5 days back

                                    Support sikit
                                    https://www.youtube.com/channel/UCrxgm8yYS9cdt-Rf8KQsrkQ

                                    • Taufiq Othman
                                      Taufiq Othman  5 days back

                                      Macam terputus je jalan citer. Tetibe je ex-roommate heroine bagitau bro Kokom pasal heroine dah kahwin. Bro Kokom datang nak hantar barang je. Macam mana ex-roommate dia tahu bro Kokom suka dia? Aku rasa mesti jalan citer terputus dalam sebab writing tak citer pasal tempoh 2 minggu lepas cliffhanger DM dalam episod 3.

                                      • peja developer
                                        peja developer  5 days back

                                        Padu kom story line

                                        • One YT
                                          One YT  5 days back

                                          buat sampai Cassandta 10 la.

                                          • Ezekiel Syed
                                            Ezekiel Syed  5 days back

                                            Terbaik.. sangat menyentuh dan

                                            • Abdul Tolip
                                              Abdul Tolip  6 days back

                                              Saye suke smua video" abng markokom salam serumpun dri indo

                                              • Siti Zubaidah
                                                Siti Zubaidah  6 days back

                                                Mesti nak la kokom Cassandra 5

                                                • Danial Al Hafizh
                                                  Danial Al Hafizh  6 days back

                                                  Kokom

                                                  • Danial Al Hafizh
                                                    Danial Al Hafizh  6 days back

                                                    Kenapa masa solat rambut abang tutup dahi😂walaupun lakonan tapi tunjuk cara betul☺️semoga koko lebih maju jaya lagi 🔥

                                                    • Shaq TV
                                                      Shaq TV  6 days back

                                                      Pernah alami. Perit memang perit. Senyum saja :)

                                                      • Kamarul Ikhwan
                                                        Kamarul Ikhwan  6 days back

                                                        Muncul dh orang bernama Cassandra

                                                        • Husni Husein
                                                          Husni Husein  6 days back

                                                          ditnggu kokok yg 5

                                                          • Oneng YT
                                                            Oneng YT  6 days back

                                                            Ambil la Cassandra tu...dia lawa kot

                                                            • Dayatsuman Rahman
                                                              Dayatsuman Rahman  7 days back

                                                              kokom punya video memang terbaikkk

                                                              • Mohd Nazri Roslee
                                                                Mohd Nazri Roslee  7 days back

                                                                Kokom..nk minyak wangi yg ko spray tu..please...

                                                                • Aidil Razali
                                                                  Aidil Razali  1 weeks back

                                                                  Casandra kawin dengn ali kot

                                                                  • Wan Azfar
                                                                    Wan Azfar  1 weeks back

                                                                    Kalau abang buat video lawak macam dulu tpi trending dgn sekarang mungkin lebih ramai yg akan subcribe channel abang...
                                                                    -riz

                                                                    • Wan Azfar
                                                                      Wan Azfar  1 weeks back

                                                                      To Mr.Kokom we miss ur funny and creative video and that make a lesson on the story

                                                                      • TERBAIK DI BANTING
                                                                        TERBAIK DI BANTING  1 weeks back

                                                                        TOLONG KAMI..KAMI BANTU PALESTIN DENGAN JADI YOUTUBERS, SHARE DAN SUBSCRIBE CHANNEL KAMI https://youtu.be/moioNspxNhs JIKA ANDA PERIHATIN, VIDEO Terbaik Di Banting (trailer) adalah ikhtiar kami...

                                                                        Minta izin Boss Channel ini..Mr Kokom yang baik hati .. saya selalu beli crunchiz kat petronas banting..sedap..

                                                                        Episod lain akan menyusul jika kami mendapat sejuta view ke atas..Kami mohon anda like, share dan subscribe semua video kami di channel kami...kami perlukan bantuan ikhlas anda..

                                                                        duit dari youtube kami ingin bantu saudara di Gaza Palestin melalui Aman Palestin... Terima kasih kerana share dan subscribe channel kami...demi Allah dan Nabi Muhammad saw...

                                                                        • Jared Joe Channel
                                                                          Jared Joe Channel  1 weeks back

                                                                          Salam semua, saya adalah Youtuber baru, Mr.Kokom merupakan antara inspirasi nak jadi Youtuber, boleh singgah channel saya dan bantu lah subscribe ye? Nanti saya akan subscribe channel awak semula.

                                                                          • din90 sakron
                                                                            din90 sakron  1 weeks back

                                                                            bhgia ada shbat mcm tu

                                                                            • Fauzi Faizal
                                                                              Fauzi Faizal  1 weeks back

                                                                              I've waited long enough to get a respond from previous epi, what a suprise😳

                                                                              • ss sugeh
                                                                                ss sugeh  1 weeks back

                                                                                smartphone iphone x tapi kereta saga hahahaha

                                                                                • Suib Sharom
                                                                                  Suib Sharom  2 weeks back

                                                                                  Saya tak paksa

                                                                                  • Suib Sharom
                                                                                    Suib Sharom  2 weeks back

                                                                                    Kalau boleh la

                                                                                    • Suib Sharom
                                                                                      Suib Sharom  2 weeks back

                                                                                      Bang boleh buat iklan untuk restoran redtomato kat langkawi

                                                                                      • Sufi Arfa
                                                                                        Sufi Arfa  2 weeks back

                                                                                        Komfom lah nak Cassandra 5

                                                                                        • Tatas Detaq
                                                                                          Tatas Detaq  2 weeks back

                                                                                          5 bile??

                                                                                          • newz 69
                                                                                            newz 69  2 weeks back

                                                                                            nak

                                                                                            • newz 69
                                                                                              newz 69  2 weeks back

                                                                                              7:53

                                                                                              • far race
                                                                                                far race  2 weeks back

                                                                                                Sini rupanya Bini aku penat aku cari