Топ 10 ГЕНИАЛНИ ДЕЦА

Share
HTML-code
 • Published: 21 September 2019
 • Топ 10 ГЕНИАЛНИ ДЕЦА

  Вижте историите на 10 от най-умните хора на света. Гениални личности, за които не знаете, а трябва.

  Информация за Школи Реплика:
  https://www.shkolireplica.com/

  За записване на кастинг за Школи Реплика:
  replicashkoli@gmail.com

  Саул Крипке
  Един човек, който сякаш е от друга планета. Саул Крипке е роден на 13-ти ноември 1940-та година и израства в Небраска. До шестата си година малкият Саул вече можел да говори на древен иврит. До навършването на деветата си година, той вече бил прочел всички творби на Шекспир и разсъждавал над цялата работа на френския философ, математик и физик Рене Декарт. Преди да завърши основно училище, Крипке вече разрешавал сложни математически проблеми, а първата си теорема пише на 17 години, като малко след това я публикува. На 19 вече е в Харвардския университет, а едва във втората си година там, той вече преподава курсове по логика на вече завършили студенти. Саул Крипке със сигурност е абсолютен гений, но още такива може да видите в нашето ново видео!
  Грегори Смит
  Това дете гений, освен брилиантен ум, има и сърце на ангел... Грегори Смит е роден през 1990-та година и тогава, той бил най-обикновено бебе. Но само година по-късно, родителите му останали изумени. На 14-месечна възраст, Грегори имал способността да запамети цяла книга наизуст. А година след това, тоест на 2, той помнел дума по дума текстовете на десетки романи. На десет години завършил университет, но не като бакалавър, а като магистър. Заради ума си се срещал с президенти, кино звезди и гостувал в най-популярните шоута. И скоро открил, че голямата му страст е да помага на хората. Започнал да изнася мотивационни речи, в които засягал най-големите световни проблеми и заради работата си в тази област, получил няколко номинации за Нобелова награда за мир. А коя е неговата мисъл, която ни остави без думи? Вижте в ТОП 10 ДЕЦА ГЕНИИ.
  Грета Тунберг
  Едно момиче, което само за една година завладя света и малко по малко започна да го променя. През 2018-та година, тогава 15-годишната Грета Тунберг започва да протестира всеки петък пред шведския парламент, пропускайки учебни занятия. Малко по малко тийнейджърката започва да бъде чувана и много скоро движението „Петъци за бъдещето“ обхваща десетки градове в целия свят и призовава да се събудим и да променим действията си спрямо околната среда. Грета бавно, но сигурно започва да пробужда хората, а днес „Петъци за бъдещето“ е дори и при нас. На 23-ти септември Тунберг ще вземе участие в срещата на върха на ООН за климата. А с кого още се е срещала и какви промени има благодарение на нея. Задължително трябва да разберете, просто като потърсите името ѝ. Яко е да знаеш!

  Тетрадки, несесери, тениски, книга и още:
  http://sundayhabit.com/айде-бг

  За информация за 'Айде БГ парти -
  Парти Агенция "ТАРАЛЕЖИТЕ":
  тел. 0882 270 240
  ВАЖНО! Това не е телефонът на Християна, Ивайло или Бухльо.

  LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)

  Facebook:
  https://www.facebook.com/aydebgofficial/

  Instagram:
  https://www.instagram.com/aydebgoffic...

  Музика: NALICE
  Изпълнител: Jason Farnham
  Moving On by MBB, Jonas Schmidt https://soundcloud.com/mbbofficial
  Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported — CC BY-SA 3.0
  Free Download / Stream: http://bit.ly/moving-on-instrumental
  Music promoted by Audio Library https://youtu.be/7jjlTMn0MWA

  #Top10 #айдебг #aydebg
 • Entertainment Entertainment

Comments • 1 658