Лудия репортер откри АМЕРИКА – новата поредица на MixMedia Productions

Share
HTML-code
 • Published: 03 January 2019
 • Лудия репортер се завръща! Този път Дани Петканов ще се вихри в Лос Анджелис и Хавай. В новата ни поредица ще може да проследите неговите приключения, а естествено, той ще ни представи и анкети… типично в негов стил.

  Лудия репортер няма да бъде сам. Дани замина с двете победителки от предишната ни поредица “Кастинг” – Йоана и Симеона. В “Лудия репортер откри Америка” ще проследим цялото им приключения, включващо обиколка в Universal Studios, посещение на тенис турнира HAWAII Open, типично хавайски партита и много още.

  Чудите се как Лудия репортер е получил виза? Това се чудим и ние от екипа, но факт е, получи. В поредицата няма как да пропуснем и Лудата репортерша – Алекс Петканова. Тя има някои притеснения относно пътуването на благоверния си съпруг (нормално!). Дали е имало наистина от какво да се притеснява, това знае само Дани… но и ние ще разберем, когато изгледаме поредицата, каним ви и вие да го направите.

  “Лудия репортер откри Америка” и е във вихъра си!

  Абонирайте се за канала на MixMedia Productions, за да не изпуснете нищо интересно.
  Скоро ще ви зарадваме с още нови продукции.

  П.П. И преди да ни нахулите, че трябва да е “Лудият репортер” и сме яко неграмотни, всъщност не е така. “Лудия репортер” е псевдоним, поради което не се променя и се изписва с главна буква.

  Ако искате, може да ни харесате и в Instagram - http://instagram.com/mix.media.cluster/

  И не забравяйте, коментирайте. Пишете ни за всичко, което ви харесва или ви се струва супер тъпо. Така ни помагате да ставаме по-добри. Благодарим ви!

  #лудия #репортер #дани #даниел #петканов #йоана #симеона #йо #мони #микс #медия #прадакшънс #шоу #травъл #пътуване #анкети #смях #америка #сащ #хавай #лос #анджелис #анкета #парти #пътуване #travel #show #reality #mix #media #mixmedia #productions #dani #dany #danny #petkanov #ludia #ludiq #reporter #us #usa #hawaii #los #angeles #vlog
 • Entertainment Entertainment

Comments • 2

 • Monster4o
  Monster4o  11 months back

  това ще бъдe доста интересно🔝❤❤

  • Velislav Velikov
   Velislav Velikov  11 months back

   това ще бъдe на друг level🔝🔝🔝❤❤❤